Fira Marítima 2016 Costa Daurada

Fira Marítima 2016 Costa Daurada

Fira Marítima 2016 Costa Daurada

EXPOSITORS

UNA FIRA MOLT PROFITOSA PER ALS EXPOSITORS

La 9a Fira Marítima de la Costa Daurada treballa per afavorir la comercialització dels productes i serveis de les empreses relacionades amb la nàutica en un entorn inigualable i amb una oferta adequada als interessos dels propis expositors. Les inscripcions per a participar a la Fira com a expositor ja estan obertes.

L’any passat més d’una quarantena d’empreses van confiar en la Fira i van ser-hi presents com a expositors. El Club Nàutic Cambrils destinarà tots els seus esforços a tenir un efecte dinamitzador i a contribuir positivament en les vendes de les empreses i comerços vinculades al sector nàutic directament o indirecta.

La 9a Fira Marítima de la Costa Daurada, a més, oferirà als seus expositors i visitants un programa paral·lel d'activitats i jornades tècniques que inclourà presentacions de productes, demostracions i activitats lúdiques i esportives.

La Fira compta amb un Pla de Comunicació i de Mitjans ambiciós i d’una pàgina web www.firamaritimacostadaura.cat on s'anirà penjant tota la informació, convidant-los a unir-se a les nostres xarxes socials en Twitter i Facebook.

A la pàgina web de la Fira trobaran el formulari d'inscripció amb tarifes i les condicions generals, que esperem els resultin atractives. Amb tot, si ens faciliten les seves necessitats concretes, podem preparar un pressupost detallat.

ORGANITZADORS I PARTNERS

Fira Marítima
Club Nàutic Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Diputació de Tarragona
Ports de la Generalitat
Estació Nàutica Costa Daurada