Fira Marítima 2016 Costa Daurada

Fira Marítima 2016 Costa Daurada

Fira Marítima 2016 Costa Daurada

12
Maig
2016

Hermanos Guasch i Barcelona Charter molt actius durant la Fira

L’empresa Hermanos Guasch estarà present a la Fira i a través de Barcelona Charter també a la les xarxes durant la Fira de forma molt especial. I és que a partir de demà posa en marxa un concurs fotogràfic al Facebook i a l’Instagram.

Per participar-hi només caldrà fer-se una foto amb el seu “photocall” situat al seu estand, etiquetar la foto amb els hashtag #cambrilsnavega i #embárcate i posar me gusta a la pàgina de Facebook o Instagram de Barcelona Charter.

Qui tingui més me gustas i likes serà el guanyador d’una sortida de 3 hores des del Club Nàutic Cambrils amb l’embarcació Beneteau Flyer 5.5 Spacedeck “Wanda” (capacitat màxima 6 persones).

 

D’altra banda, Hermanos Guasch regala una llicència de navegació per la reserva de la compra d’una embarcació durant la Fira Marítima.

 

Una de les novetats de la Fira serà la moto d’aigua Yamaha model VX DELUXE de color blau. Té com a característiques un motor nou de 1049cc amb més potència i més prestacions, el nou sistema revolucionari de desacceleració RIDE i la coberta i casco de NanoXcel®, més lleuger i resistent. Oferta de fira: 12.995€ iva  i impost matriculació inclòs. A més, si es compra per la fira, regalen els tràmits de gestoria i 3 armilles Yamaha.

A més, es presentarà el nou model Beneteau Flyer 7.7 sportdeck.

Per aquestes i per totes les embarcacions que tingui Hermanos Guasch a la Fira es podrà omplir una sol·licitud per tal de provar-les. 

MÉS NOTÍCIES

pie de foto
27/04/2016

Lloga una embarcació amb Cambrils Charter

No tens excusa per gaudir del mar!

CONTINUAR LLEGINT
pie de foto
22/04/2016

HERMANOS BERGA, S.A. PRESENTARÀ LA NOVA EMBARCACIÓ QUICKSILVER ACTIV 755 OPEN EN EL MARC DE LA FIRA

Noves Quicksilver ACTIV 755 OPEN i ACTIV 755 SUNDECK: Potencia, disseny i versatilitat, tot en un.

CONTINUAR LLEGINT
pie de foto
25/02/2016

ES PRESENTA LA 9A FIRA MARÍTIMA DE LA COSTA DAURADA

La 9a Fira Marítima de la Costa Daurada ha estat presentada aquest matí de dijous 25 de febrer al Club Nàutic Cambrils davant d’un nombrós grup de mitjans.

CONTINUAR LLEGINT
pie de foto
25/02/2016

4 DIES PLENS D’ACTIVITATS

La 9a Fira Marítima de la Costa Daurada començarà divendres 13 de maig, jornada que es dedicarà sobretot als professionals.

CONTINUAR LLEGINT
pie de foto
25/02/2016

UNA FIRA MOLT PROFITOSA PER ALS EXPOSITORS

La 9a Fira Marítima de la Costa Daurada treballa per afavorir la comercialització dels productes i serveis de les empreses relacionades amb la nàutica en un entorn inigualable i amb una oferta adequada als interessos dels propis expositors.

CONTINUAR LLEGINT

XARXES SOCIALS

Segueix-nos a través de les nostres xarxes socials i no et perdis res!

Twitter

ORGANITZADORS I PARTNERS

Fira Marítima
Club Nàutic Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Diputació de Tarragona
Ports de la Generalitat
Estació Nàutica Costa Daurada