Fira Marítima 2016 Costa Daurada

Fira Marítima 2016 Costa Daurada

Fira Marítima 2016 Costa Daurada

13
Maig
2016

Més de 50 estands i 30 activitats a la 9a Fira Marítima, inaugurada avui

La 9a edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada, que es celebra a Cambrils fins el proper dilluns 16 de maig, ha quedat inaugurada oficialment aquest migdia. Una nova edició del certamen que arriba carregada d’activitats per a tots els públics, per als més especialitzats i també per aquells que encara no estan introduïts en la nàutica.

La inauguració ha anat a càrrec de l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el Director General de transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Pere Padrosa; la regidora de Promoció Econòmica de Cambrils, Ana López i el president del Club Nàutic de Cambrils, Joaquim Oliva.

Aquest ha estat qui ha obert els parlaments, agraint la confiança del Consistori a l’hora de delegar l’organització al Club Nàutic Cambrils. Tot seguit ha agraït l’implicació de les empreses participants a la Fira, així com dels seus patrocinadors i col·laboradors i ha assegurat que cada cop és més la mirada de la gent cap al mar i els seves possibilitats.

Seguidament la regidora de promoció econòmica, Ana López, també ha destacat l’impacte del sector nàutic en l’economia local i ha valorat positivament l’evolució d’una fira, “que va començar com una part de la Fira Multisectorial però que ha acabat tenint una entitat pròpia, convertint-se en un aparador immillorable del món de la nàutica”.

Camí Mendoza aposta per les activitats nàutiques com a motor econòmic i de progrés per al municipi: “Cal que obrim encara una mica més aquest mar a la població i que tothom pugui conèixer i participar de les activitats que aquí s’hi desenvolupen. D’aquí la importància d’apostar per la Fira Marítima, que apropa a un públic molt més ampli, tota l’activitat nàutica que es duu a terme en el nostre municipi”.

2.Inaug 11 - copia

Finalment Pere Padrosa ha refermat la voluntat creixent de municipis i administracions ha posar la seva mirada cap al mar i cap al sector nàutic i com aquest té un creixement ferm. 

Tot seguit el nombrós grup d’autoritats i representants d’empreses i associacions han recorregut la Fira, aprofitant per saludar als diversos expositors.

 

Més de 50 estands formen part de la Fira Marítima de la Costa Daurada, que durant quatre dies, acollirà més d’una trentena d’activitats des de les 10 del matí a les 9 de la nit.

Fins a 20 empreses nàutiques participen aquest any a la Fira. Oferiran des d’embarcacions, a motos d’aigua, passant per tapissats, fundes, pintures, accessoris nàutics, productes de pesca, empreses de neteja i reparacions o carpinteria naval, entre d’altres.

A l’àrea d’activitats nàutiques estaran aquelles 9 empreses que ofereixen esports i activitats.

A l’àrea comercial estaran els 8 comerços de productes relacionats directament o indirecta amb el món nàutic, com roba, sabates, complements o decoració.

Finalment, hi haurà servei de bar i racó gastronòmic, amb diverses empreses oferint des de sushi a formatge, vins, vermut o gelats.   

 

D’altra banda es podran fer activitats nàutiques, de xàrter, de submarinisme, de nàutica tradicional, de pesca, amb motos d’aigua, sortides amb catamarà, rem i activitats infantils. Com a novetat d’enguany, destaquen les activitats extremes: wake board, skim board park i katapulta.

Per cert que la jornada d’avui ha començat amb la taula rodona el Sector Nàutic i les seves perspectives de futur. L’acte ha estat organitzat conjuntament pel Club Nàutic Cambrils, l’Asociación Nacional de Empresas Náuticas (ANEN) i l’Indicador de Economia i ha tingut lloc a l’Aula del Mar.

Per a més informació sobre les activitats, horaris i novetats, es pot consultar el web: http://www.firamaritimacostadaurada.cat, o bé seguir les xarxes socials de la Fira.

L’horari d’obertura al públic és de 10h a 14.30h i de 16.30h a 21h.

MÉS NOTÍCIES

pie de foto
27/04/2016

Lloga una embarcació amb Cambrils Charter

No tens excusa per gaudir del mar!

CONTINUAR LLEGINT
pie de foto
22/04/2016

HERMANOS BERGA, S.A. PRESENTARÀ LA NOVA EMBARCACIÓ QUICKSILVER ACTIV 755 OPEN EN EL MARC DE LA FIRA

Noves Quicksilver ACTIV 755 OPEN i ACTIV 755 SUNDECK: Potencia, disseny i versatilitat, tot en un.

CONTINUAR LLEGINT
pie de foto
25/02/2016

ES PRESENTA LA 9A FIRA MARÍTIMA DE LA COSTA DAURADA

La 9a Fira Marítima de la Costa Daurada ha estat presentada aquest matí de dijous 25 de febrer al Club Nàutic Cambrils davant d’un nombrós grup de mitjans.

CONTINUAR LLEGINT
pie de foto
25/02/2016

4 DIES PLENS D’ACTIVITATS

La 9a Fira Marítima de la Costa Daurada començarà divendres 13 de maig, jornada que es dedicarà sobretot als professionals.

CONTINUAR LLEGINT
pie de foto
25/02/2016

UNA FIRA MOLT PROFITOSA PER ALS EXPOSITORS

La 9a Fira Marítima de la Costa Daurada treballa per afavorir la comercialització dels productes i serveis de les empreses relacionades amb la nàutica en un entorn inigualable i amb una oferta adequada als interessos dels propis expositors.

CONTINUAR LLEGINT

XARXES SOCIALS

Segueix-nos a través de les nostres xarxes socials i no et perdis res!

Twitter

ORGANITZADORS I PARTNERS

Fira Marítima
Club Nàutic Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Diputació de Tarragona
Ports de la Generalitat
Estació Nàutica Costa Daurada