Fira Marítima 2016 Costa Daurada

Fira Marítima 2016 Costa Daurada

Fira Marítima 2016 Costa Daurada

14/05/2016

2a jornada de Fira amb molta activitat

La 9a edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada ha tingut un dissabte ben actiu. Els millors productes del sector nàutic, activitats nàutiques, exhibicions, tallers infantils, presentacions i fins i tot el Campionat de Catalunya de Motos Aquàtiques. La segona jornada de Fira ha donat molt de sí.

La Fira Marítima ha arrencat amb ganes aquest matí i l’activitat no s’ha aturat. Molta gent passejant, interessant-se per les embarcacions, els productes nàutics o les activitats. A l’aula del mar els tallers infantils, a fora, els inflables.

5.espai infantil 3

Salvament Marítim també hi ha estat, a mig matí, fent una demostració de l’ús de basses, alhora que l’helicòpter es podia visitar fins que a dos quarts de vuit del vespre s’ha fet la demostració d’home a l’aigua.

 

A la platja del Regueral, el Campionat de Catalunya de Motos Aquàtiques 2016, organitzat pel Club Nàutic Cambrils amb la Federació Catalana de Motonàutica. Aquesta ha estat la segona regata puntuable per al Campionat de Catalunya, d’un total de 7.

3.Campionat motos aq 7

A Cambrils hi han pres part 21 pilots de tot Catalunya, a més de 2 valencians, repartits entre les categories F3 i F4.

Les proves han començat a les dotze del migdia i se n’han celebrat 3, que han durat fins passades les dues del migdia.

Tot seguit els pilots han pogut recollir i canviar-se per gaudir d’un merescut plat de fideus rossos, preparats per la Confraria de Pescadors de Cambrils.

A dos quarts de cinc de la tarda ha estat el repartiment de premis, amb la presència de Miquel Mallafré, president de la Federació Catalana de Motonàutica; Ramon Vallverdú, vicepresident del Club Nàutic Cambrils i Rodolf Guasch, gerent d’Hermanos Guasch, patrocinador del Campionat.

En categoria F3 el guanyador ha estat Lucas Oliver, mentre que en F4 ha guanyat Jairo Carriles. L’acte ha acabat amb una foto de grup. 

4. Presentació Los Roques 9

Un altre dels actes destacats del dia ha estat la presentació de la 40a regata Los Roques-6è Trofeu Hermanos Guasch, que es celebrarà els dies 22 i 23 d’octubre. Ha tingut lloc a les 12 del migdia a l’estand d’Hermanos Guasch. La regata ha estat presentada per Joaquim Oliva, president del Club Nàutic Cambrils, acompanyat per Anna Corbella, la padrina de la regata, a més d’August Vallvé, vicepresident de la RANC; Josep Seguer, gerent de la Federació Catalana de Vela i Rodolf Guasch, gerent d’Hermanos Guasch, patrocinador del Campionat.

A les set de la tarda s’ha fet la xerrada “El mundo de la apnea”, organitzada per Glups Diving Center, a la carpa Aula del Mar.

La Fira seguirà demà amb molta més activitat des de les 10 del matí i fins les 9 del vespre.

MÉS NOTÍCIES

pie de foto
27/04/2016

Lloga una embarcació amb Cambrils Charter

No tens excusa per gaudir del mar!

CONTINUAR LLEGINT
pie de foto
22/04/2016

HERMANOS BERGA, S.A. PRESENTARÀ LA NOVA EMBARCACIÓ QUICKSILVER ACTIV 755 OPEN EN EL MARC DE LA FIRA

Noves Quicksilver ACTIV 755 OPEN i ACTIV 755 SUNDECK: Potencia, disseny i versatilitat, tot en un.

CONTINUAR LLEGINT
pie de foto
25/02/2016

ES PRESENTA LA 9A FIRA MARÍTIMA DE LA COSTA DAURADA

La 9a Fira Marítima de la Costa Daurada ha estat presentada aquest matí de dijous 25 de febrer al Club Nàutic Cambrils davant d’un nombrós grup de mitjans.

CONTINUAR LLEGINT
pie de foto
25/02/2016

4 DIES PLENS D’ACTIVITATS

La 9a Fira Marítima de la Costa Daurada començarà divendres 13 de maig, jornada que es dedicarà sobretot als professionals.

CONTINUAR LLEGINT
pie de foto
25/02/2016

UNA FIRA MOLT PROFITOSA PER ALS EXPOSITORS

La 9a Fira Marítima de la Costa Daurada treballa per afavorir la comercialització dels productes i serveis de les empreses relacionades amb la nàutica en un entorn inigualable i amb una oferta adequada als interessos dels propis expositors.

CONTINUAR LLEGINT

XARXES SOCIALS

Segueix-nos a través de les nostres xarxes socials i no et perdis res!

Twitter

ORGANITZADORS I PARTNERS

Fira Marítima
Club Nàutic Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Diputació de Tarragona
Ports de la Generalitat
Estació Nàutica Costa Daurada